Pozyskiwany z oleju kokosowego. Substancja myjąca otrzymywana z oleju kokosowego. Bidegradowalna- bezpieczna dla środowiska.

Synonimy: 
Coco-Glucoside

Olej z czarnuszki ECO Nacomi

[Nr kat. NCI-002]
Olej z czarnuszki ECO Nacomi
Olej otrzymywany z tłoczenia nasion czarnuszki siewnej. Czarnuszka zawiera 85% nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz witaminę E, biotynę, beta-karoten i przeciwutleniacze. Olej zawiera w sobie substancje czynne takie jak: Nigella, Tymochinon, Sterol i Beta-sitosterol. Można stosować go na twarz, ciało oraz włosy.
100% naturalny
Olej z nasion bawełny ECO Nacomi
Olej z nasion bawełny pozyskiwany jest z tłoczenia na zimno nasion bawełny indyjskiej. Ma lekko żółty odcień, nie pachnie i bardzo szybko się wchłania. Wysoka zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych powoduje, że ma on interesujące działanie w kosmetyce. Głównie poleca się go do stosowania na skórę wrażliwą i alergiczną, jednak najczęściej stoso
100% naturalny