Uznawane jest za najdoskonalszy tłuszcz na świecie. Metodę klarowania masła wynaleziono ponad 4 tysiące lat temu w Indiach, gdzie jest ono produktem niezbędnym w kuchni i dodaje się go prawie do każdej potrawy. Ghee ma szereg cennych właściwości: w przeciwieństwie do innych tłuszczów nie podnosi poziomu cholesterolu we krwi, równoważy gospodarkę hormonalną, zawiera kwas masłowy, który jest kwasem tłuszczowym o właściwościach przeciwwirusowych i przeciwnowotworowych. Masło ghee idealnie nadaje się do smażenia, pieczenia czy smarowania pieczywa. Dzięki niemu potrawy zyskają przyjemny lekko orzechowy posmak oraz zostaną wzbogacone o cenne składniki odżywcze.

Synonimy: 
klarowane masło

Chyavanprash 250g

[Nr kat. DAB-001]
Chyavanprash 250g
Unikalna mikstura 49 ziół, przygotowanych według starożytnej ajurwedyjskiej receptury. Odżywia i wzmacnia ciało, dostarcza energii i witalności. Posiada znaczące właściwości przeciwutleniające.
100% naturalny
Nie testowane na zwierzętach

Chyawanprash 500g

[Nr kat. DAB-002]
Chyawanprash 500g
Unikalna mikstura 49 ziół, przygotowanych według starożytnej ajurwedyjskiej receptury. Odżywia i wzmacnia ciało, dostarcza energii i witalności. Posiada znaczące właściwości przeciwutleniające.
100% naturalny
Nie testowane na zwierzętach

Chyavanprash 1 kg

[Nr kat. DAB-059]
Chyavanprash 1 kg
Unikalna mikstura 49 ziół, przygotowanych według starożytnej ajurwedyjskiej receptury. Odżywia i wzmacnia ciało, dostarcza energii i witalności. Posiada znaczące właściwości przeciwutleniające.
100% naturalny
Nie testowane na zwierzętach